Algemene voorwaardenWebshop

 

Door het plaatsen van een bestelling in de webshop bevestig dat je de algemene voorwaarden begrepen en geaccepteerd hebt.

Contact

Contact kan alleen via e-mail.

Wanneer je vragen hebt over jouw bestelling, neem dan contact op via irene@irenedekroon.nl, met jouw bestelnummer en volledige naam of druk op de ‘REPLY’ button in de email met de bevestiging van jouw bestelling.

Over de webshop en producten

Zelfstandig creatieve ondernemer

Wees je alsjeblieft bewust van het feit dat ik eenmanszaak ben, die alle ballen van creëren, schrijven, inpakken en versturen van bestellingen in de lucht houd. Het is echt anders dan grotere webshops dus ik kan verleen op een andere manier service. Persoonlijk, eerlijk en duurzaam. Ik kan de binnen 24-uur levering garanderen. Daarin verschil ik echt van de grote webshops.

Productie en kwaliteit van producten

Alle producten in mijn webshop zijn handgemaakt en geproduceerd in Nederland. Ik maak gebruik van lokale materialen en leveranciers. Al het papier wat ik gebruik heeft een FSC certificaat. Sommige items kunnen op gerecycled papier gedrukt worden. Dit wordt expliciet vermeld bij het product. Wees je bewust dat het uiteindelijk product er in het echt net anders uit kan zien aangezien elk (computer)scherm andere settings heeft en een ander beeld geeft.

Je koopt een product, niet de copyright

Als je een product koopt, dan betekent dit dat je een item koopt om te gebruiken en niet het gebruikersrecht koopt. Dit vermeld ik expliciet omdat ik regelmatig originele illustraties en tekeningen aanbied in de webshop. Je mag dit product gebruiken maar niet herdrukken. Het is niet toegestaan om deze te kopiëren of voor commerciële doeleinden in te zetten (voor een logo, flyer, website etc.) Als je deze wel voor commerciële doeleinden wil inzetten, stuur me dan een bericht naar irene@irenedekroon.nl. Het gebruikersrecht blijft ten aller tijde bij Irene de Kroon en bij fraude of plagiaat wordt actie ondernomen.

Bestellingen

Hoe kan je een bestelling plaatsen?

1) Je plaatst jouw bestelling door te clicken op ‘voeg toe aan mandje’. Je vind jouw bestelling aan de rechterkant van de navigatiebalk, het winkelmandje icoon.

2) When you’re in your cart, checkout by adding your shipping information, choose a payment method an ‘Place your order’.

3) You will be forwarded to the payment system of your choice. Please make your payment here.

4) After payment, you will receive an order confirmation on the email address that you have added in checkout.

All communication about your order will go to the email address you fill out in your order, so please see you fill out your email correctly.

5) When your order is shipped out, you will receive another email. So, in total you will receive two emails.

 Nog geen bevestiging gehad? 

Check dan alsjeblieft jouw spam-folder in jouw e-mail inbox. Sommige email providers houden niet van mijn e-mails en soms beland er eentje in de spam-folder.

Een andere optie is dat je een ander e-mail adres hebt gebruikt voor jouw bestelling. Als je deze niet terug kan vinden, stuur me dan even een bericht via irene@irenedekroon.nl. Geen probleem!

Betalingsoverzicht

Wanneer je een bestelling ontvangt vind je geen factuur in jouw pakket. Dit wordt allemaal verstrekt via e-mail. Zo kan je jouw bestelling ook makkelijk cadeau geven! Je ontvangt een betalingsoverzicht van jouw bestelling via mijn webshop per e-mail. Wanneer je een factuur voor jouw onderneming nodig hebt, zorg dan dat jouw zakelijke adres ingevuld is bij het Verzendadres en voeg jouw bedrijfsnaam toe in het checkout proces.

 Een cadeau voor een vriend/ familielid of iemand anders?

Als je iets besteld voor een ander en diegene heeft een ander adres, vul dat adres dan bij de Shipping details. Jouw bestelling wordt dan daar naartoe gestuurd. Let wel op dat je dus het juiste adres invult!

 Product uitverkocht

Alle producten zijn limited editions. Wanneer een product uitverkocht is, is de kans groot dat deze niet meer opnieuw geproduceerd wordt. Stuur een e-mail naar irene@irenedekroon.nl wanneer jouw favoriete product uitverkocht is en dan ga ik kijken wat ik zo snel mogelijk kan regelen.

 Genummerde prints

Het is niet mogelijk om op verzoek een specifiek nummer te kopen op een genummerde print. De prints worden verkocht op volgorde.

Betaling

Betaalmogelijkheden

Je vind de betaalmogelijkheden op de checkout pagina van de webshop. Betalen met bank transfer of creditcards is niet mogelijk.

Heb je een kortingscode?

Kortingscodes kunnen ingevuld worden in het checkout proces onder de totale kosten. De kortingscode moet tijdens het bestelproces worden toegevoegd en kunnen niet na de afronding van de bestelling worden toegevoegd. Er zijn achteraf geen terugbetaling mogelijk dus zorg dat je de kortingscode in het bestelproces in vult.

Verzendkosten

Als je een bestelling plaatst zie je een overzicht van alle kosten inclusief verzendkosten. Alle verzendkosten zijn inclusief verwerken, verpakken en verzenden van de bestelling. Alle bestellingen worden met PostNL verzonden. De verzendkosten zijn gebaseerd op het totale gewicht van het pakketje en niet op de grootte van het product.

Geen pick ups mogelijk

Het is niet mogelijk om een bestelling op te komen halen op mijn contactadres.

Zorg dat het juiste afleveradres vermeld staat

Dubbelcheck jouw adresgegevens voordat je op de verzendknop drukt. Mocht er toch een foutje zijn, stuur me dan zo snel mogelijk een bericht via irene@irenedekroon.nl dan zorg ik dat het gefixt wordt.

Als je een verkeerd of incompleet adres hebt vermeld, is het mogelijk dat jouw bestelling niet arriveert. Ik ben hier niet verantwoordelijk voor dus dubbelcheck het!

Prijzen

In de prijs van een product zit het belastingtarief van 21% verwerkt. Deze wordt ook vermeld op het  betalingsoverzicht.

 Track en trace

Iedere verzending in Nederland wordt voorzien van een track en trace code om levering te garanderen. Je kunt jouw bestelling volgen via de PostNL app of website via een track en trace code.

Terugbetaling en storting

Verkeerde product ontvangen?
Ik neem de volle verantwoordelijkheid voor fouten gemaakt vanuit mijn zijde. Wanneer je het verkeerde product ontvangen hebt, stuur me dan direct een bericht op irene@irenedekroon.nl. Als je het verkeerde product hebt ontvangen, stuur me dan een foto van het verkeerd geleverde product plus jouw bestelnummer. Ik stuur je direct het juiste product toe op mijn kosten uiteraard. 

Beschadigd product ontvangen?

Helaas kan ik niet aansprakelijk gesteld worden voor de manier waarop PostNL omgaat met het pakketje. Ik verpak bestellingen altijd in kokers of enveloppen met bubbeltjesplastic. Wanneer deze toch beschadigd is, neem dan direct contact op met PostNL. Voel je vooral ook vrij om mij een bericht te sturen per mail en ik zal kijken wat ik kan doen om de bestelling goed te maken.

Vermist product

Wanneer een product vermist raakt, kan ik een refund krijgen van PostNL voor de kosten. Let wel op dat zij in de voorwaarden hebben staan dat ze hier een jaar over mogen doen. Stuur me een bericht als dit van toepassing is en we gaan op zoek naar een oplossing. 

Door het plaatsen van een bestelling, geef je aan dat je de algemene voorwaarden hebt gelezen en jij akkoord gaat met alle algemene voorwaarden.

Voor mijn Privacy Policy, lees deze hier.

Irene de Kroon

Email

irene@irenedekroon.nl

LOCatie

Utrecht

Telefoon

+316 15520406