avonturen blog

In deze avonturen blog deel ik mijn verhalen en leermomenten als ondernemer, illustrator, vrouw, mens, (bonus)moeder etc.  Hiermee wil ik je een authentiek en bijzonder kijkje achter de schermen geven. Wellicht herken je wat in mijn avonturen of zet het je aan het denken om ook iets te gaan maken of doen. Of lees je het gewoon omdat het leuk is om te lezen.

 

VAN HARTE WELKOM!

Mijn avonturen #2

MIJN AVONTUREN #2: WERK ONTDEK EN VERWONDER••• Ik begin niet voor niets bij het woord WERK. Waarom? Omdat IdK Illustraties mijn werk is. Het is onderdeel van mijn werkweek, van mijn leven. Echter, het IS niet mijn leven. En wat is WERK voor mij? Showing up. Er zijn, werken, beginnen. Iedere dag weer bouwen aan mijn...

Mijn avonturen #1

MIJN AVONTUREN #1: KANTOORTJE SPELEN••• Welkom op mijn blog pagina. Dit is mijn eerste blog. Hier deel ik mijn avonturen als creatieve ondernemer, illustrator, vrouw, mens, (bonus)moeder etc. Alles wat mij, mij maakt. Het einde van het jaar 2020 nadert. Ik neem mijn belangrijkste (zakelijke) beslissingen altijd in de...