PORTFOLIO

Iedere illustratie heeft voor mij een verhaal. 

Dat moment dat ik buiten liep in een donker bos. En wanneer ik allumiumfolie propjes maakte. En het moment waarop ik kraftpapier oppakte en per direct verliefd werd. Of het moment waarop ik de achterkant van de perforator open trok en een schat aan confetti ontdekte.

Ik ontdek, werk en verwonder.

Dat is mijn proces. En dat is het allerliefste wat ik op de hele wereld doe. Dit is waar ik me keer op keer me in verdwaal. Totdat een resultaat ontstaat zodat de platen hieronder.

 

Veel kijkplezier!

Irene.

wist-je-dat

… ieder element in elke illustratie een unieke handgemaakte structuur heeft?

Je vindt onder andere bakpapier, allumiumfolie, confetti, cadeauballon, bubbeltjesplastic terug in de illustraties.

… het gras van de tekening van Lucy en Witje gemaakt is van confetti? En het gras bij Roodkapje van confetti én de binnenkant van zo’n grote cadeauballon?

… alle illustraties een combinatie van analoog en digitaal zijn?

.. de Gevlekte Beestenbende een collectie van dieren is ontstaan uit waterverf vlekken?

… Stevie het Vuurvliegje een meisje is dat op zoek is naar wat zij het allerleukste vind om te doen? Waarom? Zodat haar lampje ook fel gaat branden. En onderweg ontdekt ze wat haar andere vriendjes het allerleukste vinden om te doen.

… Stevie het Vuurvliegje zal gaan stralen als nooit eerder gezien?

… de illustraties over Kikker onderdeel zijn van de inzending voor Pixi Awards 2020? Het is een verhaal over de geboorte van een heel bijzonder lammetje. En  iedereen moet heel stil zijn voor het lammetje want anders…?

INCLUSIEVE PRENTEN EN VERHALEN VOOR KINDEREN VAN ALLE LEEFTIJDEN

Locatie

Utrecht

%d bloggers liken dit: